Our restaurants in the heart of Honfleur
An experience of delights in an enchanting setting
À la Ferme Saint-Siméon, la table devient un art. Et dans un décor pétri de charme – entre tomettes anciennes, cheminée et vue sur l’estuaire ou le Pigeonnier – vous pourrez savourer les trésors de la région. Matthieu Pouleur, récemment distingué « Grand de Demain » par le guide Gault & Millau, et sa brigade vous présentent une cuisine élégante et raffinée qui fait la part belle à l’excellence des produits normands entre terre et mer.
Les Impressionnistes
Elegance and refinement blend seamlessly in a culinary ballet at Ferme Saint Siméon. Les Impressionnistes, our gourmet restaurant in Honfleur, serves cuisine that pays homage to the region's finest products from local producers. Chef Matthieu Pouleur, surrounded by his team, elevates these ingredients to new heights.
La Boucane
Authentic, simple, and flavorful cuisine. La Boucane takes advantage of its proximity to the estuary to showcase seafood. The bistro at Ferme Saint Siméon proudly occupies a historic 17th-century outbuilding that served as a model for Monet and the many passing Impressionist artists.
Le
Bar
The ideal lounge bar for enjoying the passing of time while contemplating the beauty of the hotel's gardens. Whether in the bar or on the terrace on a sunny day, this is the perfect opportunity to take in the sights and sounds of the gardens. Norman charms during the day.